May-Day Rifle 2016

01.05.2016 õhtuks sai läbi juba kaks nädalat varem alguse saanud IPSC level 3 võistlus vintrelvadele, millest võtsid osa 121 laskurit üheksast erinevast riigist üle Euroopa. Põhivõistlus peteti kahel nädalavahetusel, mille ilmastikuolud erinesid üksteisele peaaegu äärmuslikult – kui esimesel oli temperatuur nulli lähedane ja sadas vihmast lumeni, siis viimasel nädalavahetusel oli suviselt soe ning päikeseline. Võistlus ise oleks võinud kulgeda organisatoorselt poolelt ladusamalt, eriti esimesel võistluspäeval kui kohtunike ja abiliste hulk jäi oodatust väiksemaks. Seevastu viimasel päeval võis juba rahule jääda. Eks Eestis samal ajal toimunud erinevad jõustruktuuride üritused mõjutasid ka meid. Igatahes on, mida järgmisel korral tuleb tähele panna. Üldiselt aga jäid võistlejad harjutustega väga rahule ja lubati kindlasti tagasi tulla.

Võistluste tulemusi saan näha IPSC Eesti regiooni lehelt ja pildikogu võistluse Facebook lehelt.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud