Vindimurdja 2014

Koeru laskespordiklubi korraldab oma esimese poolautomaat vintpüssi praktikalise laskevõistluse, nimega “Vindimurdja 2014″, ajavahemikul 09-10.08.2014 aastal Koigi dolomiidikarjääris. Tegemist on IPSC level 2 üritusega kus saavad osaleda kõik klubidesse kuuluvad laskurid, kes on läbinud turvalise laskuri kursused. Laskekatseid ehk harjutuste arv on 7 ning minimaalsete laskude arv 124 ja maksimaalne distants 200 meetrit.

Üritus viiakse läbi kahel päeval, kus esimesel päeval toimub eelvõistlus kohtunikele, muudele ametnikele ja abilistele ning teisel päeval põhivõistlus kõikidele osalejatele. Võistlus lõppeb 10.08.2014 ja parimad saavad autasudeks medali ja diplomi.

Re: Vindimurdja 2014

PostitusPostitas KoeruLSK » 11 Aug 2014, 19:25

 

Üritusega maha saadud ja tagasisidet lugedes-kuuldes ollakse sellega väga rahul. Täname kõiki, kes meid toetasid ja aitasid korraldada – Kogi vallavalitsus, OÜ Väo Paas, OÜ Rikson Invest, OÜ Gromell, OÜ Sessio Group, OÜ EXE-Elekter ja paljud vabatahtlikud ning eriti võistlejaid hea panuse eest.Vindimurdja 2014 rifle semi-auto tulemused
1) Open divisionis:
I koht Artur Kalme klubist TPSC;
II koht Johan Tomberg klubist Rewal Shooting Club;
III koht Mehis Rump klubist Toonela Tuletoojad;Kategooria Lady I koht Marina Meiner klubist STI Estonia;
Kategooria Lady II koht Merle Inno klubist Rifle & Pistol Club.

2) Standard divisionis:
I koht Arne Valge klubist Toonela Tuletoojad;
II koht Kristjan Pinka klubist Toonela Tuletoojad;
III koht Marko Türk Kaitsejõudude spordiklubist;

Kategooria Senior I koht Harry Ilves klubist Armatus;
Kategooria Senion II koht Raivo Porr klubist Koeru LSK;
Kategooria Senior III koht Riho Ojaver klubist Armatus.

Video ühe harjutusest: http://youtu.be/SK-mRfczF3Q

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud