Aprillikuu kokkuvõte

Aprillikuu Koeru laskespordis oli teguderohke ning koju toodi kokku kaks medalit.
12.04.2014 toimunud võistlusel Männiku XII õhkrelvadest Männikul saavutas Mirjam Aan tüdrukute õhupüstoli 40 lasu harjutuses 318 punktiga III koha. Samal võistlusel poiste 40 lasku õhupüssi harjutuses saavutas Hannes Linno 265 punktiga IX koha.

26.04.2014 toimunud Heli Rassi 42. mälestusvõistlustel Elvas saavutas Indrek Tombak meeste 50 meetri jooksva metssea 30+30 lasku harjutuses 541 punktiga III koha.

Tagant järele tasub ära märkida, et Jarkko-Kalevi Arhilahti saavutas 10.03.2014 toimunud IPSC Level 2 võistlusel “Punkriprackical märts 2014″ püstoli standard divisionis 89,79% tulemusega III koha. Endrik Kull tuli samal võistlusel 67,80% tulemusega V kohale.

Õnnitlused kõikidele Koeru LSK laskuritele ja võistejatele ning erilised tänud noorte laskespordi toetajatele – Koeru Vallavalitsus, OÜ Neil, OÜ Järva PM, AS Konesko ja OÜ EXE-Elekter ning Rait Pakkonen! Just tänu meie toetajatele on saanud teoks tasemel treening- ja võistluspüstoli soetamine, milleks on õhupüstol Steyr LP2 koos lisavarustusega.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud