Koeru LSK on EPLÜ liige

Detsembris 2013 võeti Koeru LSK vastu Eesti Praktikal-laskmise Ühingusse. Sellega seoses on Eestis üks IPSC klubi rohkem ja mis kõige olulisem – see tegutseb ainsa klubina Kesk-Eestis. Klubi ühendab nüüd ametlikult eneses nii ISSF sportlaskmist kui ka praktilist IPSC laskmist, mistõttu on kõik võimalused osaleda erineva taseme IPSC laskeüritustel ka meie klubi liikmetel.

Ootame aktiivseid ja asjast huvitatud isikuid oma klubi liikmeteks, et üheskoos harrastada laskesporti ning edendada klubi tegevust. Klubi liikmeteks võivad olla kõik isikud, kes on võimelised kasutama tulirelva sihipäraselt ja kellele pakub see tegevus huvi. Relvaloa omamine ei oma tähtsust kuna IPSC turvakursuse läbinud isikul saab kasutada korraldaja poolt väljastatud relva. Kellel turvakursus läbimata, saavad kasutada instruktori relva viimase järelvalve all ja juhendamisel.

Aastal 2014 oleme võtnud eesmärgiks viia läbi Koerus vähemalt 12 level 1 ja 4 level 2 üritust. Üritused viime läbi olemasolevas Ervita mõisa laskepaigas.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud