Liikuva märgi laskmise koolitus

Tere kõigile,

Liikuva märgi laskmise praktiline seminar toimub laupäeval 20.07 KL Männiku lasketiirus kell 09.00. Seminar on sobiv ka field- target laskuritele ja kõigile laskespordihuvilistele. Kursuse lektor on Soome Laskespordiliidu liikuva märgi laskekoondise peatreener Ville Häyrinen. Just eelmine nädalavahetus Ville treeeninggrupist üks noortest jooksva metssea laskuritest Jani Suoranta lasi välja Soomes jooksva metssea laskevõistlusel suurepärase tulemuse 592 punkti 600-st! Alustame kursust teoreetilise osaga KL Männiku lasketiiru õppeklassis. Pealelõunal kursuse praktiline osa. Kellel on võimalik siis võivad oma v/k .22LR tulirelvad kaasa võtta aga oluline see pole, sest relvi meil kohapeal jagub. Relvad aga võite kaasa võtta, sest siis saate koolitaja käest oma lasketehnika kohta ka küsimusi esitada. Tähtis on, et te saate teoreetilisi ja praktilisi teadmisi liikuva märgi laskmise kohta. Räägitakse ka põdra ja metsiselaskmisest, jooksva metssea laskmisest. Teie asjakohased küsimused on koolitajale teretulnud. Kursuse eest tasumine toimub teie poolt sularahas 25.- € laupäeva hommikul enne kursuse algust.

NB! Kursusel on veel piisalvalt vabu kohti kõigile laskehuvilistele.

Lisainfot:
http://laskmine.blogspot.com

http://www.hot.ee/malklaskurklubi/sisse_1.html

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Kommenteerimine on suletud